Céginformáció

Tisztelt Üzletfeleink és leendő Partnereink  !

Szeretettel üdvözöljük Önöket és köszönjük , hogy érdeklődésüket fejezték ki az általunk gyártott rönkházaink iránt. .Engedjék meg ,hogy pár mondatban bemutassam cégünket és az általunk gyártott rönkházakat  és fa termékeinket. Az Esztergáltrönk Faipari Kft Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében , Vásárosnaményban található. 100 % -ban magyar tulajdonban lévő rönkház gyártó cég . 2011 óta  gyártunk rönkházakat , rönk nyaralókat ,rönk szerkezeteket pl : rönk pavilon , szaletli, filagória , rönk kerti bútorokat . Fő profilunk a rönkház alapanyag gyártása , rönkház építés de e mellett gyártunk extra méretű fűrészárut, extra keresztmetszetben vagy extra hosszban. Ezeket az extra méretű faanyagok elsősorban az építőiparban használják fel , áthidaló gerendák , alátámasztó oszlopok. Fűrészáru gyártást 12 méter hosszig tudunk vállalni míg extra keresztmetszetű esztergált felületű rönköt max 8 méter hosszig de akár 53 cm körátmérőben. Ezek a nagy átmérőjű rönkök elsősorban építkezésekhez használhatók. Rönkházainkat 16-30 cm rönkvastagságban tudjuk legyártani a megrendelőink igényei szerint. Míg egy nyaralónak elegendő egy 20-22 cm rönkvastagság úgy egy rönk családi háznak már 28-30 cm körátmérő szükséges. Rönk játszóházak, rönkszauna házakhoz elegendőek a 16-18 cm rönkvastagság is.

A rönkfa alapanyagok nagy részét külföldi partnerektől szerezzük be , nemcsak a kedvezőbb ár miatt hanem mert Ők tudnak minket ellátni extra méretű rönkökkel. A hazai erdészetek nem tudnak extra keresztmetszetű vagy akár extra hosszú fenyő rönkökkel kiszolgálni. Ezek az extra méretű rönkök olykor a 70 cm csúcsátmérőt is meghaladják és akár 12-14 méter hosszt is.

A hazai piacon nehezen lehet 6-7 m fölötti rönkfa alapanyaghoz jutni. Mi 12 méterben hozatjuk el fenyő rönkjeinket amit rönk formájában dolgozunk fel ( megesztergáljuk, lekérgezzük ) vagy felfűrészeljük.Míg esztergált oszlopot maximum 8 m hosszban tudunk gyártani úgy fűrészárut 12 méterben.

Amennyiben kérdése van ,árajánlatot kérne vagy rendelni szeretne , keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

 

Elérhetőségeink /       Céginformáció

Név:                    Esztergáltrönk Faipari Kft

Cím :                  4803 Vásárosnamény Munkácsi út 112

adószám :          23364017-2-15

cégjegyzék szám: 15-9-077623

email :                esztergaltronkkft@gmail.com

Ügyvezető :        Péterné Csáki Erzsébet

email :               esztergaltronkkft@gmail.com

Tel:                  06-20/350-2194

 

 

Céginformáció” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Üdvözlöm!

    Árajánlatot szeretnék kérni az esztergált vörösfenyő m3-re ill. átmérőre?!
    Egy 4X7m-es rönkházról lenne szó 2.6m-as belmagassággal, egy bejárati ajtó és egy ablak lenne benne közfalak nélkül. Lehet egy egyszerű nyeregtetővel is árajánlatot adni, de tetőnékül is érdekel az ajánlat csak magára a 4 oldali főfalra, felállítással együtt?! Várom szíves válaszát!
    Üdv: Gábor.

  2. Tisztelt Gábor !

    Tervrajz híján egy megközelítő árat tudok mondani a rönkszerkezetre ami lucfenyőből legyártva 2 500 000 Ft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük